Spanguolės

Spanguolės

Spanguolės

Antioksidantų ir drėkinamųjų medžiagų šaltinis

Kupinos puikių natūralių savybių, spanguolės nuo seno buvo valgomos per Kalėdas. Spanguolės labai paplitusios Šiaurės Amerikoje, indėnai pirmieji pradėjo jas naudoti kaip gydomąją priemonę, audinių dažiklį ir jas valgydavo. Šios raudonos uogos, gerai žinomos dėl savo apsauginių savybių, yra ne tik puikaus skonio! Jų aliejus yra itin naudingas odai ir plaukams. Jame yra didelės koncentracijos riebalų rūgščių omega-3, omega-6 ir omega-9, kurios padeda išlaikyti odos drėgmę ir išsaugoti ją jaunatvišką. Spanguolių aliejus dažnai naudojamas gaminant kosmetikos priemones, jame gausu antioksidantų, saugančių odą nuo uždegimo ir padedančių išlikti gaiviai.

garnier
Visi ingredientai